Fiza

I love to shop, sing, surf the net, eating out and write. I have been a blogger with Kelab blogger Ben Ashaari since 2007.

Blog

KETCHUP Blogger Speed Run | Menerjah 4 Cafe Hebat di Damansara

Assalamualaikum .

Hello =)

Ahad lepas merupakan hari paling membahagiakan untuk perut fiza! kenapa? haa, sebab fiza dan beberapa rakan dalam Kelab Blogger Ben Ashaari , Yanty, Najeeb & Lan Careno berpeluang join Blogger Speed Run yang diilhamkan oleh KETCHUP COMMUNITY dan menerjah 4 buah cafe-cafe yang ohsem di sekitar The Strand, Damansara. Setiap cafe ada ceritanya tersendiri tentang konsep dan signature dish masing-masing . 


Selain Kelab Blogger Ben Ashaari, komuniti lain seperti SINI!(Makan), Malaysia Youth Community (MYC), dan FoodInk Malaysia juga turut join sekali dalam program Blogger Speed Run ni. Memang meriah giler!

Actually, pada hari Sabtu tu, team pertama dah terjah ke cafe-cafe di TTDI, so Sabtu tu memang berlaku 'food war' la di IG dan Facebook , setiap sorang menderu duk upload gambar makanan yang mampu buat tekak kami yang tengok ni menangis .huhu . So, bila turn kami pulak, haa, balas balik la.hekhek . 4 Cafe yang kami terjah tu memang cool giler! Setiap cafe konsep dalaman berbeza dan mampu buat kami teruja nak snap gambar di setiap sudut cafe . So, meh fiza kenalkan keempat-empat cafe yang ohsem tu ;

Also Reviewed

Related Cafes