Mimin Adam

Hi my name is mimin. I live in Batu Pahat, Johor. I have been a blogger with Kelab Blogger Ben Ashaari for quite and I love my food.

Blog

KetchUp Blogger Speed Run Serbu 5 Cafe Hipster Dalam 1 Hari

Lets KetchUp !

Phenomena terkini dimana cafe-cafe berkonsepkan 'hipster' . Ketchup kini berada di Café Asia 2016 sempena pelancaran KetchUp.com.my pada hujung minggu yang lepas melalui "Can U Catch Up" Blogger Speed Run! Ia merupakan hari yang hebat bagi Mimin bersama Kelab Blogger Ben Ashaari datang bersama-sama mereka yang hebat-hebat untuk berkongsi pengetahuan, semangat dan idea-idea untuk mengembangkan persekitaran kafe yang menarik!

ketchUp Community

Hari Sabtu yang lepasa (5 Mac 2016) Mimin, Mera, Razi, AyueJean, Sohoque dan Yanie Yusuff serta team Face Of Malaysia dan Malaysian Youth College bersama-sama serang Cafe sekitar kawasan Taman Tun Dr Ismail (TTDI).

KetchUp.com.my Apa itu KetchUp Community? Pernah dengar tak sebelum ni tahu apa itu KetchUp Community? KetchUp Community merupakan sebuah komuniti yang menghubungkan di antara pemilik kafe atau restoran dengan pengunjung. Kalau korang mempunyai cafe unik tersendiri dan nak dipromosikan, boleh bekerjasam dengan KetchUp ni. senang cerita, KetchUp ni akan membuat koleksi semua maklumat cafe dalam web KetchUp.com.my untuk memudahkan kita cari cafe yang rare berhampiran kita. Wow !!

Program KetchUp yang sedang berlangsung ketika ini adalah KetchUp Blogger Speed Run hasil kerjasama dari Kelab Blogger Ben Ashaari, MYC, SiniKaki, FoodiePartner, bersama Maven Communication.

CAFE DI SEKITAR TTDI Bermula dari kami (Mimin, Mera, Kak AyuJean, Kak YanieYusuff, abang Sohoque, dan Razi) Memulakan operasi jelajah cafe di sekitar TTDI. Kita semua rasa sendiri tau setiap menu yang dihidangkan di cafe mereka. Memang superb sedap !!

Also Reviewed

Related Cafes