Azlinda

I am a wife and a mother of a beautiful princess named Dhia Batrisya and a handsome prince named Dzal Aidil Fiqry. I love to blog mainly on parenting, travel, lifestyle, advertorial and food review.

Blog

5 Kafe Menarik di Bandar Sunway, Selangor

Hujung minggu haritu mummy lepak di 5 Kafe Menarik di Bandar Sunway, Petaling Jaya. Mummy memang tak tahu menahu rupanya ada banyak kafe menarik di Bandar Sunway ni ! Food hunter atau pun peminat-peminat makanan dan minuman, wajib terjah 5 kafe menarik ini. Sebab kafe ini, bukan sahaja menarik dari segi makanan atau signature food nya. Tapi konsep kafe juga sangat menarik !

TERJAHAN 5 KAFE MENARIK DI BANDAR SUNWAY ANTARA BLOGGER DARI KELAB BLOGGER BEN ASHAARI BERSAMA TEAM KETCHUP

Mummy ke 5 Kafe Menarik ini bersama-sama dengan 3 orang ahli dari Kelab Blogger Ben Ashaari iaitu Bos kbba9 Ben Ashaari, Kak Massaari dan Kak Anil , KetchUp Team dan juga beberapa media influencers serta food bloggers lain.

TERJAHAN 5 KAFE MENARIK DI BANDAR SUNWAY ANTARA BLOGGER DARI KELAB BLOGGER BEN ASHAARI BERSAMA TEAM KETCHUPShareShare

Sebelum entri ini diteruskan, mesti ada yang tertanya-tanya apakah itu KetchUp. Betul, tak? Sedikit penerangan mengenai KetchUp bagi yang tak tahu.

KetchUp adalah portal rasmi khas penjelajahan dari kafe ke kafe. Khas untuk food hunter mahupun Café Owner ! Ketchup akan sentiasa berkongsi maklumat berkaitan kafe-kafe yang mempunyai keunikan tersendiri dari segi makanan minuman dan juga konsep kafe !

Also Reviewed

Related Cafes