Ben Ashaari

Yes, I am The Ben Ashaari. Founder of Kelab Blogger Ben Ashaari, a blogger/social media influencer group that love to write and blog just about anything and everything. I have been writing and blogging for many years myself mainly on travels, product advertorials, social events and food reviews. I have a vision for my blogger group to succeed. I plan to engaged them not only as a blogger but also as a social media influencer especially in the foodie scene.

Blog

Serang cafe di Sunway dengan 'KETCH UP' !

Giliran aku lak dan 4 lagi rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari berserta rakan rakan media online yang lain.. Sasaran kali ni ialah Bandar Sunway. Rakan rakan lain dah buat area Taman Tun Dr. Ismail , Petaling Jaya minggu lepas..

Ok.. apa menariknya projek Ketch Up ni ? Apa kelebihannya ? Apa syoknya ? Haaaa.. Hanya yang join je tau ! Hehehehe.. Yang tak join , akan diterangkan kemudian.. Rajin rajin la follow dan baca yer ! Heeee..

5 cafe 'diserbu' kali ni. Whup Whup , A Pie Thing , After Black , Underground Societe dan Garage 51 !

Setiap cafe yang aku pergi , takde satu pun persamaan mereka ! Masing masing dengan idea tersendiri ! Konsep berbeza dan santai. Takde satu pun cafe yang aku masuk , aku rasa cam… segan nak makan kat situ ! Haaaa.. Semuanya 'mengalukan' kedatangan pelanggan pelbagai bangsa ke situ.

Setiap cafe ada ceritanya. Tu yang menariknya. Ada yang takde rupa cafe pon ! Tengok dari luar , macam bengkel atau kilang jer.. Tapi rupa-rupanya ??? Fuhhhh.. Dah la menarik designnya.. makanannya , superb !

Also Reviewed

Related Cafes