Anil

Anil Wanina is my name. I love to blog about parenting, lifestyle advertorial, food reviews and my travels. To know more about the other side of me, feel free to read my blogspot at www.anilwanina.com

Blog

Terjahan 5 Cafe Bersama Ketch Up Run !

Selalu dengar KetchUp.. KetchUp.. tapi tak tau KetchUp tu apa.. meh rapat sikit Keknil nak share program KetchUp yang Keknil join Sabtu lepas bersama rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari dan media influencer dari pelbagai platform.

KetchUp merupakan sebuah sebuah medium untuk berkongsi informasi, rasa, pengalaman dan cerita mengenai lokasi-lokasi sesebuah cafe di lokasi-lokasi tertentu di kawasan sekitar yang telah mengambil bahagian dalam program ini.

Menariknya program ini juga telah menjemput Kelab Blogger Ben Ashaari sebagai rakan media sosial bersama-sama dengan team Ketch Up, Foodink Malaysia, Sini dan MYC!. Dengan tagline, 36 Cafe, 36 Bloggers, 6 Days, 6 Neighborhoods.. Mampukah kami melakar sejarah dalam KetchUp Run ini? ^_^

Sudah pastilah kami mampu... Hah.. nak tau tau kemana lokasi Keknil untuk edisi Ketch Up Run kali ni? Ada 6 lokasi yang berbeza dan kebanyakannya telah dikongsikan oleh rakan blogger yang lain. Dan untuk team Keknil.. kami telah memilih untuk cover di kawasan kejiranan Subang Jaya USJ. Jom.. follow Keknil dan tengok cafe-cafe yang menarik yang berada di sekitar Subang Jaya USJ..

Also Reviewed

Related Cafes