Sue Izza

I from my heart, perspective and my live point of view. I blog mainly about food review, my travels, and lifestyle.

Blog

Ketchup membawa blogger terjah cafe-cafe menarik.

Korang mampu jelajah dan mencuba menu-menu di 4 café menarik dalam satu hari? Ha mampu ke tak itu la yang Cik Sue dan kawan-kawan lalui beberapa minggu lepas dalam Blogger Speed Run anjuran pihak Ketchup.Kami jelajah café-café di sekitar Uptown Damansara,bersama pengamal media dan selebriti lain

Apa benda Ketchup ni? Ha meh Cik Sue cite kat korang.Ketchup ni adalah satu laman web atau portal yang menghimpunkan senarai café-café menarik untuk rujukan pelanggan yang ingin berkunjung atau mencari tempat malan menarik untuk di cuba.Di laman ini juga Ketchup memberi peluang kepada pemilik-pemilik café untuk bekerjasama bagi mempromosikan café-café mereka.Cafe-café ini akan di review oleh Blogger dan para selebriti Media untuk tatapan orang ramai.Berbaloi kan? Blogger Speed Run ni pulak kolaborasi Ketchup dan Kelab Blogger Ben Ashaari serta pengamal media dan selebriti lain untuk terjah 36 café selama 6 hari di 6 kawasan yang terpilih.Menarikkan? Kalau korang nak maklumat lanjut boleh klik http://ketchup.com.my/

Ok,jom kita tengok café apa yang Cik Sue terjah hari tu.Yang pasti menu-menu semuanya lazat dan setiap café punya keunikan tersendiri.Korang mesti tertarik dengan dekorasi malah menunya juga yang unik.

Also Reviewed

Related Cafes